Nieuws

Buitenring dicht na geschaarde aanhanger

Een deel van de Buitenring is maandagmiddag afgesloten vanwege een geschaarde aanhanger. Men is momenteel bezig met het bergen van de aanhanger. 

Rond 14:15 uur reed een vrachtwagen met een aanhanger over de Buitenring in de richting van de Bosranddreef. Ter hoogte van Jeugdland kantelde de aanhanger van de vrachtwagen waarna de berm werd bezaaid met afval. De chauffeur kwam met de schrik vrij.

Vanwege de bergingswerkzaamheden was de Buitenring afgesloten tussen de kruising van de Polderdreef/Grote Vaartweg richting de rotonde Bosranddreef/ Jac P. Thijssenweg. De weg is rond 18:30 uur vrijgegeven voor het verkeer.

Een gedachte over “Buitenring dicht na geschaarde aanhanger

  • Er is echt matig opgeruimd. De berm ligt nog vol met zooi die er eerst niet lag….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *