Kort nieuws

Scooterrijder verlaat plaats van ongeval na aanrijding met stadsbus

Woensdagavond heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een stadsbus ter hoogte van de Overgouw. Voordat de hulpdiensten ter plaatse waren had de scooterrijder de ongevalslocatie verlaten. 

Aanvankelijk werden rond 23:20 uur de ambulance en politie naar een aanrijding tussen een scooter en een bus opgeroepen bij De Steiger in Almere Haven. Het ongeval bleek echter bij de busbaanovergang tussen de Lindengouw en de Overgouw. Ter plaatse bleek dat de scooterrijder de ongevalslocatie had ontvlucht.

Later bleek dat hij naar huis was gegaan. Aldaar heeft hij alsnog de hulpdiensten ingeschakeld. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. Nadat zijn identiteit bekend was bij de politie kon worden geconcludeerd dat de scooterrijder niets te verbergen had en dit dus niet de reden was voor het verlaten van het ongeval.

De schade aan de scooter en de bus was groot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *