Nieuws

Automobiliste vliegt van talud

Donderdagavond rond 22:30 uur is bij een ongeval op de André Franquinweg een vrouw lichtgewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak miste de vrouw een scherpe bocht parallel aan de Buitenring, en vloog ongeveer 50 meter van het talud. Het voertuig kwam tot stilstand in dichtbegroeide bosjes. Omdat de auto midden in de bosjes tot stilstand kwam, heeft de brandweer een aantal bosjes moeten verwijderen om werkruimte te creëren. De brandweer heeft het voertuig moeten openknippen om de vrouw te bevrijden. Ze is ter observatie naar een ziekenhuis in Lelystad gebracht.

Een speciaal team (VOA) van de politie heeft het ongeval in kaart gebracht. Een tweede auto had ook schade en zou een paar minuten voor het ongeval zijn aangereden door de mevrouw waarna ze doorreed.  Een bergingsbedrijf had vanwege de locatie van het voertuig enige moeite het voertuig te bergen maar wist de auto toch uit de bosjes te krijgen. Rond half twee konden ook de laatste hulpdiensten retour.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *