Persberichten

Vrouw mishandeld in Muziekwijk

MotorOp donderdag 16 juli werd een vrouw mishandeld bij de Andantestraat, nadat zij drie mannen aansprak.

Rond 16.16 uur stapte een 33-jarige vrouw met haar moeder en kinderen in een auto, toen zij drie jongens zag lopen in een steegje. De vrouw vertrouwde het niet en vroeg de mannen wat zij aan het doen waren. Hierop begonnen de mannen te schelden en schopten tegen de auto van het slachtoffer. De vrouw stapte uit, waarna zij een klap in haar gezicht kreeg van één van de mannen. Hierna ging het drietal er in een auto vandoor. Het slachtoffer alarmeerde de politie en agenten gingen erheen. Onderweg zagen zij de auto met de verdachten rijden in de Randstaddreef. De agenten reden erachteraan en konden hem op de Churchillweg tot stilstand brengen. Eén van de inzittenden voldeed aan het signalement van de man die de vrouw geslagen had. De agenten hielden hem aan en namen hem, 27 jaar uit Almere, mee naar het politiebureau voor verhoor. Het slachtoffer is ter controle naar de huisarts gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *