Kort nieuws

Twee auto’s uit de bocht gevlogen op de Polderdreef

Op de Polderdreef zijn deze week twee auto’s uit de bocht gevlogen. Niemand raakte gewond. 

Maandagavond 13 juli vloog de eerste auto uit de bocht op de Polderdreef ter hoogte van DoeMere. Door een onbekende oorzaak verloor de bestuurder van een auto de macht over het stuur waarna deze tegen een paal van een verkeersbord tot stilstand kwam.

Woensdagmiddag rond 12:00 uur ging het opnieuw mis. Een bestuurder belandde met zijn auto volledig in de struiken naast de weg. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

3 gedachten over “Twee auto’s uit de bocht gevlogen op de Polderdreef

  • Vrijwel altijd zelfde bocht. Wegdek is daar negatief verkant (verkeerde kant op). Tevens zit er een bult bij het paaltje in het midden. Hierdoor krijg je nog een zetje extra naar de buitenkant. Door de lage snelheid vallen er eigenlijk nooit echt gewonden. Totdat het wel een keer gebeurd dan gaat de gemeente er pas wat mee doen.

    Beantwoorden
  • Nou Roy, volgens mij zijn het bijna altijd opgeschoten jochies die er veel te hard door de bocht gaan. Kun je wel beginnen over negatief verkant wegdek en dat soort geneuzel, maar het is 9 van de 10 keer negatief gebruik van het gaspedaal. Ik heb er nog nooit het gevoel gehad dat ik de bocht uit zou gaan.

    Beantwoorden
    • Je doet aannames die nergens op gebaseerd zijn. Ook bij een eerdere ongeval die op hv staatword door getuigen geschreven dat er niet te hard gereden werd. Tuurlijk gebeurt het maar de hoofd oorzaak zit in de weg. Zeker bij nat weer en matige banden is op dat punt het risico gewoon vele malen groter dat je eruit gegooit word. Bekijk de weg goed en is het logies dat in een bocht naar links de weg rechts afloopt.?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *