Nieuws

Gewonde bij schietpartij Molenbuurt

Bij een schietpartij in Molenbuurt is donderdag aan het einde van middag een man uit Almere gewond geraakt. Dit gebeurde in de speeltuin aan de Strijkmolenstraat in Buiten. Er is meerdere keren op het slachtoffer geschoten. Twee kogels zijn in een schuurtje terecht komen.
De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het Flevoziekenhuis. Volgens buurtbewoners is het al langer onrustig in de wijk. Het gebied rond het Kokermolenpad is lange tijd afgesloten geweest. De technische recherche van de politie heeft uitgebreid sporen onderzoek gedaan. Met behulp van een metaaldetector is onder andere gezocht naar kogelhulzen. Omroep Flevoland meldt dat een 27-jarige man uit Almere zich inmiddels bij de politie heeft gemeld in verband met de schietpartij. Hij is aangehouden. Het slachtoffer heeft zelf telefonisch de politie gewaarschuwd.

 

Een gedachte over “Gewonde bij schietpartij Molenbuurt

 • Beste beheerder,

  Hoort zo een reactie niet allang worden verwijderd moeten worden.

  Alvast bedankt.

  Met vriendelijke groet,

  Anoniem

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *