Persberichten

Vier aanhoudingen na aantreffen wietkwekerij; agenten gewond

Drie aanhoudingen bij hennepkwekerij Muziekwijk (1)Op woensdag 8 oktober zijn vier mannen aangehouden op de Sonia Gaskellstraat. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een daar aangetroffen hennepkwekerij. Bij de aanhoudingen raakten twee agenten gewond.

Rond 11.30 uur waren agenten ter plaatse bij een woning aan de Sonia Gaskellstraat. Dit naar aanleiding van eerdere meldingen over een mogelijke wietplantage in deze woning. Agenten betraden de woning en troffen hier vijf mannen aan. Op het moment dat de agenten deze personen willen aanhouden, verzetten zij zich.

Aanhoudingen

De mannen probeerden de woning te ontvluchten. Drie van hen, twee 24-jarige mannen uit Amsterdam en Assendelft en een 36-jarige man (woonplaats onbekend), konden door agenten worden tegengehouden, twee anderen renden de woning uit. Een 25-jarige man uit Amsterdam werd na een korte achtervolging aangehouden op de Salsastraat. De andere man is niet meer in de omgeving aangetroffen. Twee agenten liepen letsel op en moesten ter controle naar het ziekenhuis.

In de woning werden 182 wietplanten aangetroffen, deze zijn vernietigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *