Kort nieuws

Auto belandt in sloot naast Buitenring

Op de Buitenring heeft dinsdagochtend een ongeval plaatsgevonden. Er raakte niemand gewond.

Rond 10:00 uur kwam een auto die over de Buitenring reed in een naastgelegen sloot terecht. Dat gebeurde tussen de rotonde met de Bosranddreef en de kruising met de Polderdreef. De auto is tussen een rij bomen doorgereden en in de sloot tot stilstand gekomen. Het is niet bekend wat de oorzaak van het ongeval is geweest.

Vanwege mogelijke beknelling van de inzittende werd ook de brandweer gealarmeerd. Hun inzet bleek niet nodig te zijn. Een ambulance is ter plaatse geweest om de bestuurder te controleren op mogelijk letsel. Niemand is naar het ziekenhuis gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *