Nieuws

Gewonde na ongeval tussen auto en busje Stedendreef

Maandagochtend heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een busje en een auto op de Stedendreef ter hoogte van de J.S. Bachweg. Eén betrokkene is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval vond kort na 10:00 uur plaats op tweede paasdag ochtend. Aanvankelijk werd er naast de politie en ambulancedienst ook de brandweer opgeroepen, vanwege mogelijke beknelling van inzittenden. Dit bleek echter niet het geval en de brandweer kon snel retour. De ambulancedienst heeft één betrokkene naar het ziekenhuis vervoerd.

De dienst Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om het ongeval in kaart te brengen en de oorzaak te achterhalen. Zij hebben ter plaatse foto’s gemaakt en in samenwerking met de gemeente de verkeerslichten uitgelezen, om te achterhalen wie het rode licht heeft genegeerd.

De Stedendreef is gedurende de hulpverlening afgesloten geweest in de richting van de A6. De Johann Sebastian Bachweg was tevens niet toegankelijk. De voertuigen zijn door een berger geborgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *