Persberichten

Man op gewelddadige wijze beroofd met wapen

Op de Glinkastraat heeft in de nacht van woensdag 18 op donderdag 19 oktober een beroving met geweld plaatsgevonden. Onder bedreiging van een wapen moest het slachtoffer zijn voordeur openen.

Rond 01.40 uur werd de beroving gemeld. Het slachtoffer wilde de deur van zijn woning openen, toen er ineens twee jonge mannen achter hem stonden. Eén van hen zei hem de deur te openen. Toen hij dit weigerde, ontstond er een worsteling, waarbij het slachtoffer werd bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Vervolgens moest hij waardevolle spullen afstaan en gingen de verdachten er onder andere met zijn telefoon vandoor. Het slachtoffer is met letsel aan zijn hoofd en hand naar het ziekenhuis gegaan.

Signalementen

Verdachte 1:

 • Donkergetinte huidskleur;
 • 1,90-1,95 meter lang;
 • Slank postuur;
 • Blauw trainingspak.

Verdachte 2:

 • Donkergetinte huidskleur, maar lichter dan verdachte 1;
 • 1,75 meter lang;
 • Gezet postuur;
 • Zwarte kleding.

Iets gezien?

De politie vraagt mensen die getuige zijn geweest of meer informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. U kunt zich ook anoniem melden via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl.

Dit persbericht komt van politie.nl

Een gedachte over “Man op gewelddadige wijze beroofd met wapen

 • Er zijn wel heel erg veel straatroven de laatste tijd. Dacht dat de economie toch aardig aangetrokken was en er meer vacatures vrij waren gekomen? Blijkbaar levert misdaad nog steeds meer op dan gewoon werken voor je geld. Waarom mensen zoveel trauma bezorgen voor een paar tientjes? Als de telefoons sowieso al niet onverkoopbaar zijn door beveiliging en traceerbaarheid (dat is ook zeker aan te raden in te stellen op je telefoon). Laten we zorgen dat de daders in het vervolg beter te volgen zijn..Installeer life 360 of andere GPS apps met familie of vrienden, zodat je in dit soort gevallen via een ander kan traceren waar ze heen zijn.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *