Kort nieuws

Fietsster lichtgewond bij aanrijding Evenaar

Dinsdagmiddag is een fietsster lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Evenaar. Op de kruising met de Palembangweg kwam zij in botsing met een auto.

De vrouw fietste kort voor drie uur over het fietspad langs de Evenaar toen een auto, die uit de Palembangweg kwam, de Evenaar op wilde rijden. Door onbekende oorzaak werd de fietsster niet opgemerkt waarop een aanrijding volgde.

De verwondingen van de vrouw konden ter plaatse in een ambulance worden verzorgd en zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Omdat ze niet verder kon fietsen werd zij door de politie naar huis gebracht.

De Evenaar is de afgelopen week weer regelmatig in het nieuws geweest vanwege aanrijdingen.

2 gedachten over “Fietsster lichtgewond bij aanrijding Evenaar

  • Hoe vaak moet er nu nog wat gaan gebeuren voordat er een keer actie wordt ondernomen

    Beantwoorden
  • Dat is die fijne weg waarvan mede Almere Buitenaren zeggen dat het aan de bestuurders ligt dat ie zo gevaarlijk is….
    Volgens mij is het een draak van een weg….al 5 ongevallen binnen nog geen 4 dagen and counting……..het gaat er een keer echt helemaal mis…..zeker daar waar met bewoners die klungelige oplossing van lik me vestje is bedacht…ja daar bij de Brandweer..de Atlasdreef…deze schreeuwt om ongelukken met dank aan de verkeersexperts…je gaat het meemaken…echt….

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *