Nieuws

Veel politie aanwezig bij hotel Van der Valk

Op het parkeerterrein van hotel Van der Valk hebben zich woensdagavond veel agenten verzameld. De aanleiding zou een conflict zijn geweest. Ook was er volgens een woordvoerder van de politie sprake van een verdachte situatie. 

Bij hotel van der Valk aan de Veluwezoom waren woensdagavond rond 21:00 uur veel politieagenten aanwezig. Ten minste tien eenheden van de politie waren naar het hotel gereden na een melding van een conflict. Wat er precies is voorgevallen kon een woordvoerder van de politie nog niet melden, wel dat er een verdachte situatie was ontstaan.

Agenten van de technische recherche zijn ter plaatse en gaan onderzoek doen. Onder andere met honden wordt gezocht in de omgeving. De verwachting is dat donderdag meer details bekend worden gemaakt over het incident.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *