Kort nieuws

Twee aanrijdingen in Stad in korte tijd

Vrijdagmiddag hebben er in iets meer dan een uur tijd twee aanrijdingen plaatsgevonden. De aanrijdingen vonden plaats in Literatuurwijk en Stedenwijk. Er zijn geen slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

De eerste aanrijding vond kort voor 16:30 uur plaats op het Arthur van Schendelpad bij het oversteekpunt van de parkeerplaatsen bij de Vomar. Hier werd een bromfietser over het hoofd gezien door een automobilist. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op verwondingen. De ambulancedienst heeft geen slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

De tweede aanrijding vond kort voor 17:30 uur plaats op de kruising van de Gorinchemgracht met de Rotterdamweg. Aldaar was er een fietser aangereden door een auto. Ook hier is de ambulancedienst ter plaatse gekomen om de betrokkenen te controleren op hun verwondingen. De ambulancedienst heeft ook hier geen slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *