Kort nieuws

Twee gewonden bij aanrijding Rembrandtweg

In Tussen de Vaarten zijn zondagavond een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 19:30 uur kwamen op de kruising van de Rembrandtweg met het Geuzenpad een auto en een scooter met elkaar in botsing. Op de scooter zaten twee personen. Omstanders en handhavers van de gemeente hebben eerste hulp verleend. Beide slachtoffers zijn met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

DeĀ VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval.

3 gedachten over “Twee gewonden bij aanrijding Rembrandtweg

 • Cyn de mul

  Als je eens weet hoevaak ik daar bijna van mijn sokken gereden wordt! Automobilisten letten alleen op of er geen bus aankomt maar vergeten de fietsers of brommers die met een best vaartje de heuvel af komen. Het zijn bij allebei de bruggen gevaarlijke situaties

  Beantwoorden
  • klimroos

   Het is daar heel gevaarlijk, je moet ogen aan alle kanten hebben en ook op letten dat je als automobilist niet vast staat op de busbaan, lijkt vergelijkbaar met de overgang Bartokweg

 • “‘de fietsers of brommers die met een best vaartje de heuvel af komen.”‘ , tja rij zelf ook scooter maar als je ziet hoeveel er bij kruisingen gewoon het gas of de pedalen erop houden kan je moeilijk weer alles in de schoenen van de automobilist schuiven die overigens niet altijd vrij uit gaan

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *