Nieuws

Bestuurder ongeval Muziekdreef vluchtte voor politie

In een vlucht voor de politie raakt een bestuurder van een auto en zijn passagier op zondagochtend zwaargewond.

Zondagochtend rond 07:30 uur hield een agent een alcoholcontrole op de Waddendreef. Rond 07:45 uur komt er een auto in de richting van de controle en stopt op aanwijzen van de agent. In de auto zitten man en een vrouw. De bestuurder moet meewerken aan de alcoholtest en blaast een F van Falen. De agent vraagt de bestuurder om zijn rijbewijs, maar op dat moment gaat de auto er vandoor.

Korte achtervolging

De agent stapt in zijn auto en gaat achter de vluchtende bestuurder aan. De auto gaat rechtsaf en rijdt met hoge snelheid de Muziekdreef op. Kort daarna raakt de auto van de weg en komt terecht op de ondergelegen busbaan. De agent verleent eerste hulp aan de inzittenden van de auto. De slachtoffers worden kort daarop zwaargewond meegenomen door een ambulance. Het gaat om een 23-jarige man en een 34-jarige vrouw. Een onderzoek naar het ongeval is ingesteld.

 

2 gedachten over “Bestuurder ongeval Muziekdreef vluchtte voor politie

  • Als geschrokken buurt bewoner vraag ik mij af of er een update is over de toestand van beide inzittenden?

    Beantwoorden
  • is dat belangrijk dan ,hadden ze niet moeten vluchten toch , eigen schuld dikke bult

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *