Nieuws

Gewonden bij ongeval Muziekdreef

Zondagochtend is op de Muziekdreef een auto van de weg geraakt en op de ondergelegen busbaan terecht gekomen. Twee personen zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 07:50 uur reed een auto over de Muziekdreef richting de Hogering. Ter hoogte van het viaduct met de busbaan raakte de auto van de weg en vloog van het talud naar beneden. De auto raakte daarbij een hekwerk en kwam uiteindelijk op de busbaan tot stilstand.

Twee personen zijn bij de aanrijding gewond geraakt en vervoerd naar het ziekenhuis. Een Mobiel Medisch Team uit Amsterdam is ter plaatse geweest om het ambulancepersoneel te assisteren.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. Vanwege het ongeval en onderzoek is er geen busverkeer mogelijk tussen Muziekwijk en Kruidenwijk.

Update: De bestuurder van de auto was op de vlucht voor de politie nadat hij de F van Falen blies bij een alcoholcontrole op de Waddendreef. Een 23-jarige man en een 34-jarige vrouw raakten gewond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *