Nieuws

Politie beëindigt bijeenkomst in pand Markerkant

Zaterdagavond is de politie ter plaatse gegaan bij een pand op de Markerkant waar een bijeenkomst aan de gang zou zijn.

Samen met de handhavers van de gemeente ging de politie rond kwart voor twaalf met veel eenheden ter plaatse. In het pand was een feest aan de gang met naar schatting 150 bezoekers. Toen de politie het pand betrad, sloegen veel mensen op de vlucht en renden de omliggende wijken in. De mensen die achterbleven werd verzocht het gebied te verlaten. Een aantal personen die uit het pand kwamen droegen kleding in het thema Halloween. In het pand werden flessen alcohol, lachgas ballonnen en lachgas tanks aangetroffen.

Er zijn geen mensen aangehouden of boetes uitgedeeld. Volgens de politie is hiervoor gekozen, om te voorkomen dat mensen die op de vlucht sloegen, in de verdrukking zouden komen en gewond raken. De zaak is in onderzoek en zal er tegen de eigenaar van het pand een bestuurlijke maatregel worden getroffen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *