Nieuws

Politie zoekt verdachte personen in Almere Buiten

De politie heeft maandagochtend in Almere Buiten gezocht naar twee verdachte personen. 

De politie verzond even voor 11:00 uur een burgernetbericht met daarin het bericht dat ze zochten naar twee verdachte personen. De politie zocht twee negroïde mannen van ongeveer 1,78 meter lang. De ene persoon was volledig in het zwart gekleed en de ander droeg een blauw gewatteerde jas. Ook hadden ze een oranje AH tas en een Dirk tas bij zich.

Inbrekers

Omroep Flevoland meldt dat iemand had gezien hoe twee mannen bij de flat aan aan de Laan der V.O.C. bezig waren om in te breken. Toen de mannen doorkregen dat ze betrapt waren kozen ze het hazepad. Bij de flat hebben agenten verschillende spullen aangetroffen. De spullen zijn veiliggesteld en meegenomen. Er zat onder andere een tas van de Albert Heijn bij. De politie heeft nog niemand aangehouden.

Heeft u informatie over de verdachte personen neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *