Afvalmateriaal zorgt voor woningbrand in Tussen de Vaarten

Vrijdagochtend rond 7.45 uur is de brandweer uitgerukt voor een woningbrand in de Brancusistraat. De brand in Tussen de Vaart werd gemeld door omstanders die rook uit de woning zagen komen. De bewoners van de woning waren tijdens de brand niet thuis. De brandweer heeft hierop de woning en de garage open gebroken. In de garage bleek een aanhanger met afval materiaal in brand te staan. De brandweer heeft de aanhanger naar buiten gereden en geblust. Stichting Salvage is langs geweest om de schade aan de woning op te nemen.

Foto’s:
Bob Friedländer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.