Persberichten

Overval afhaalrestaurant Markerkant, politie zoekt getuigen

Vrijdagavond rond 19.00 uur hebben twee onbekende, gemaskerde mannen een overval gepleegd op een afhaalrestaurant gevestigd aan de Markerkant. De overvallers stormden het bedrijf binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een mes en een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.Nadat ze een klein geldbedrag hadden buit gemaakt zijn de daders in onbekende richting gevlucht. Direct na de 112-melding gingen meerdere politie-eenheden ter plaatse. Ondanks een uitgebreide zoektocht werd het tweetal niet meer aangetroffen. Bij de overval raakte niemand gewond. Districtsrecherche Zuid heeft de overval in onderzoek.

Uw tip!
Heeft u vrijdagavond, rond het tijdstip van de overval, in de directe omgeving van de Markerkant iets gezien wat met deze overval te maken kan hebben? Bel dan met het overvallenteam van district Zuid via 0900 – 8844. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800 – 7000!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *