Kort nieuws

Twee bewoners naar ziekenhuis na zolderbrand A.D. van Eckstraat

Vrijdagmiddag is er een kleine brand ontstaan op de zolder van een woning aan de A.D. van Eckstraat. Twee bewoners zijn door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht in verband met inhaleren van rook.

De brand ontstond even voor half vijf. De bewoners konden de woning snel verlaten, maar zij konden niet voorkomen dat er rook werd ingeademd. Er kwamen twee ambulances ter plaatse om hen te controleren en twee bewoners moesten voor verdere behandeling mee naar het ziekenhuis.

De brandweer had de brand snel onder controle, waarna de woning werd geventileerd. De oorzaak bleek brand in een wasmachine te zijn. De aanwezigheid van een zekere Enzo Knol, die een dag meeloopt met politieagent Jan-Willem, zorgde voor de nodige aandacht van toegesnelde fans.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *