Kort nieuws

Politie voorkomt escalatie bij confrontatie van voetbalsupporters

Vrijdag avond werd op het Fanny Blankers Koen Sportpark de Eerstedivisie wedstrijd tussen Almere City FC en FC Oss gespeeld. Voorafgaand aan de wedstijd, die door Almere met 3-2 werd gewonnen, heeft de politie moeten ingrijpen bij een confrontatie tussen supportersgroepen van beide teams. Om verder escalatie te voorkomen, heeft de politie besloten om een grote groep supporters van het bezoekende team terug te sturen naar Oss. De politie hield de supporters aan op de Karperweg, vanuit daar ging de reis onder politiebegeleiding terug over de A27 de provincie uit. Vanaf de stichtse brug stonden de supporters van Oss er weer alleen voor. Gedurende de hele avond zijn er 6 aanhoudingen verricht.

Een gedachte over “Politie voorkomt escalatie bij confrontatie van voetbalsupporters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *