Kort nieuws

Auto belandt in greppel naast de Elementendreef

Woensdagavond is er een auto van de weg geraakt en tegen een lantaarnpaal gebotst. De bestuurder is daarbij gewond geraakt en overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 23:20 uur ging het mis in een flauwe bocht van de Elementendreef in de richting van de Hogering. De auto ramde een lantaarnpaal en kwam in de greppel tot stilstand. Het ambulancepersoneel heeft de bestuurder met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Het blaasapparaat gaf aan dat de bestuurder alcohol heeft genuttigd. Een vervolgcontrole moet uitwijzen of de bestuurder daadwerkelijk te veel heeft gedronken om een auto te mogen besturen. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit de greppel getrokken en afgesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *