Gewonde bij steekpartij op Festivalplein in Centrum

Woensdagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden op het Festivalterrein in Almere Centrum. Een man uit Almere raakte daarbij gewond.

Dit gebeurde rond half twaalf. Direct kwamen twee ambulances en verschillende politie eenheden ter plaatse. Ook werd de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar kon zich niet herinneren wat er precies was gebeurd. Hij bleek in zijn borst gestoken te zijn en is later met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Een deel van het plein werd afgezet. Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse geweest om nader onderzoek te verrichten. Er is één dader op de vlucht geslagen en nog niet aangehouden. De politie is op zoek naar mogelijk getuigen.

Eén gedachte over “Gewonde bij steekpartij op Festivalplein in Centrum

 • 17 juni 2017 om 11:55
  Permalink

  Ongelofelijk al de zoveelste escalatie daar waar politieassitentie nodig blijkt, en de dag erna gewoon weer verder met daelen en busnis as usual. Ik vraag mij af als dit nu voor of in de koffieshop gebeurd die zich aan alle gestelde eisen en verordeningen moeten houden, en zonder hun schuld slachtoffer worden van geweld, zoals in Amsterdam kan die dan ook gewoon weer open de dag erna ??
  Ik denk het eerlijk gezegd niet…..
  Maar ja we kijken maar weer weg , het kan in Almere!!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *