Nieuws

Gewonde bij steekpartij op Festivalplein in Centrum

Woensdagavond heeft er een steekincident plaatsgevonden op het Festivalterrein in Almere Centrum. Een man uit Almere raakte daarbij gewond.

Dit gebeurde rond half twaalf. Direct kwamen twee ambulances en verschillende politie eenheden ter plaatse. Ook werd de traumahelikopter uit Amsterdam opgeroepen. Het slachtoffer was aanspreekbaar, maar kon zich niet herinneren wat er precies was gebeurd. Hij bleek in zijn borst gestoken te zijn en is later met spoed naar een ziekenhuis in Amsterdam gebracht.

Een deel van het plein werd afgezet. Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse geweest om nader onderzoek te verrichten. Er is één dader op de vlucht geslagen en nog niet aangehouden. De politie is op zoek naar mogelijk getuigen.

2 gedachten over “Gewonde bij steekpartij op Festivalplein in Centrum

 • Ongelofelijk al de zoveelste escalatie daar waar politieassitentie nodig blijkt, en de dag erna gewoon weer verder met daelen en busnis as usual. Ik vraag mij af als dit nu voor of in de koffieshop gebeurd die zich aan alle gestelde eisen en verordeningen moeten houden, en zonder hun schuld slachtoffer worden van geweld, zoals in Amsterdam kan die dan ook gewoon weer open de dag erna ??
  Ik denk het eerlijk gezegd niet…..
  Maar ja we kijken maar weer weg , het kan in Almere!!

  Beantwoorden
 • Inderdaad al het zoveelste steek cq geweldsincident op de apenheul. Het plein is de wout een doorn in het oog maar ze schijten in hun broek om deze mafketels aan te pakken… Maar pis jij als gewone autochtone Nederlander niet ff snel ergens waar t eigenlijk ff niet mag want je hebt gelijk een prent aan je broek waar je U tegen zegt…
  Way 2 go Politie Flevoland, ga zo door vraag me eigenlijk af waarvoor jullie zovaak je gezicht laat zien in de stad…
  Ga de Amerikaanse kant op, kom nog amper je auto uit en vul jezelf lekker met donuts en als een oude man of vrouw wordt beroofd ergens waar jullie horen te surveilleren dan zijn jullie toevallig weer net ff te laat… Pfff wat een figuren

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *