Nieuws

Studentenbedrijf onderzoekt oplossingen Walt Disneyplantsoen

Ruiten ingegooid op het Walt Disneyplantsoen-3Het is al enige tijd onrustig op het Walt Disneyplantsoen in de Filmwijk. Begin deze maand werden er op het plantsoen al tientallen ruiten vernield van onder andere een supermarkt en een buurtcentrum. Afgelopen week kwam het gebied ook ter sprake in de gemeenteraad tijdens de behandeling van het ‘Actieprogramma Veiligheid’. Daar werd duidelijk dat de buurtpreventie zich niet meer veilig voelt rondom het Walt Disneyplantsoen. Inmiddels loopt er een onderzoek om cameratoezicht in het gebied te plaatsen.

Een studentenbedrijf voert tegelijk een onderzoek uit naar het Walt Disneyplantsoen. Het bedrijf gaat samen met de gemeente, wijkagent en welzijnspartners het gebied grondig analyseren. Door bewoners, ondernemers en hangjongeren in het gebied aan te spreken hopen zij informatie te verzamelen waarna een gerichte interventie kan worden bedacht. Het team hoopt op deze manier de leefbaarheid van het plein te verbeteren. Mocht u de heren zien lopen spreek ze gerust aan om uw mening over het gebied te delen.

Het is niet de eerste keer dat de studenten achter het bedrijf een gebied onderzoeken. Tijdens de studie is ook de Parkwijk al eens doorgelicht. De gemeente is een deel van dat plan aan het uitwerken zodat het ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het plan van het Walt Disneyplantsoen wordt na het onderzoek aan ambtenaren van het stadsdeel Oost gepresenteerd. Bewoners en geïnteresseerde kunnen het project volgen via Facebook en Twitter.

Bron: http://badelephants.nl/nieuws/ontwerpend-onderzoek-walt-disneyplantsoen/ 

2 gedachten over “Studentenbedrijf onderzoekt oplossingen Walt Disneyplantsoen

  • De buurtpreventie voelt zich bedreigd?Wat een idioterie.Dat komt door pappen en nathouden van voornamelijk onze cultuurverrijkers die met duizenden tegelijk naar Nederland komen.Duizenden en duizenden komen naar Nederland.Ik hoop dat de mensen die niet op de PVV hebben gestemd hun trekken thuiskrijgen,en dat het ze nog maar meer mag kosten.Uw eigen keus om uw land en rechten weg te geven.Fijn voor uw toekomstige kleinkinderen,die in de toekomst een hoofddoekje Moeten dragen.Bedankt Nederlanders voor het ;;weg met ons.De islamisering gaat maar door,in Amsterdam mogen sommige bibliotheken GEEN boekjes meer uitlenen waar een afbeelding van een varkentje in staat.
    Allemaal met goedkeuring van vele die ons land verraden en weggeven.Ik niet ,ik doe daar NIET aan mee want ik stem PVV.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *