Persberichten

Getuigen gezocht van bedreiging conductrice

Verdachte koffers op treinstation centrum blijkt loos alarm (1)Dinsdagmiddag 17 maart werd een conductrice bedreigd door twee vrouwen op station Almere Centrum. De politie zoekt getuigen.

Om 12.11 uur vertrok de trein van station Lelystad Centrum als Intercity naar Den Haag Centraal. In de trein zaten onder andere twee vrouwen die een baby bij zich hadden. Bij het controleren van de vervoersbewijzen bleek één van de twee vrouwen geen geldig bewijs te hebben. De conductrice wilde een boete uitschrijven, echter de vrouwen begonnen tegen haar te schreeuwen. Hierop besloot ze verder te gaan met haar werkzaamheden.

Rond 12.30 uur kwam de trein aan op station Almere Centrum. Op het perron kwamen de twee vrouwen, met kinderwagen bij zich, op de conductrice afgelopen en uitten een mondelinge bedreiging haar iets aan te doen. De conductrice reageerde hier niet op en stapte in de trein om de reis te vervolgen. De vrouwen liepen naar de lift om het station te verlaten.

Uw tip!

Getuigen die de bedreiging hebben gehoord en/of de vrouwen hebben gezien op station Lelystad Centrum of Almere Centrum, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Almere via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *