Nieuws

Gewonde bij aanrijding Paralleldreef

Vrijdagmiddag heeft op de Paralleldreef een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto’s. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 13:45 uur kwamen op de kruising van de Paralleldreef met de op/afrit met de A6 twee auto’s met elkaar in botsing. Een van de auto’s is in de zijkant geraakt door een andere auto. Beide auto’s raakten door het ongeval zwaar beschadigd. Drie inzittenden zijn nagekeken in een ambulance. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak en omstandigheden van het ongeval. De Paralleldreef richting de Havendreef is vanwege het ongeval enige tijd afgesloten geweest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *