Nieuws

Gevaarlijke stof ontsnapt in bedrijfspand

Een huisartsenpraktijk in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Edvard Munchweg is dinsdag aan het eind van de ochtend ontruimd na het ontsnappen van een gevaarlijke stof, waardoor meerdere mensen onwel werden.

In de praktijk was een stof gemorst die bij meerdere mensen misselijkheid veroorzaakte. Het personeel van de huisartsenpraktijk heeft daarop onmiddellijk alle aanwezigen naar buiten gestuurd. De rest van het gebouw hoefde niet te worden ontruimd. De politie heeft wel uit voorzorg een deel van de straat afgesloten.

De brandweer kwam ter plaatse en er werden drie ambulances opgeroepen om mensen na te kijken die onwel waren geworden. Er werd ook meteen door de brandweer met het RIVM overlegd en uit de informatie bleek dat het gingĀ om een stof die alleen bij innemen gevaarlijk is. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Nadat de gemorste stof was opgeruimd werd de praktijk weer door de brandweer vrijgegeven en kon het werk worden hervat.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *