Persberichten

15-jarige jongen blaast 940 ug/l

Een 15-jarige jongen is maandagavond door agenten thuisgebracht. De jongen was bij vrienden geweest en had iets te diep in het glaasje gekeken. Bij een blaastest blies de jongen 940 ug/l. 

Maandagavond troffen politieagenten een jongen aan naast zijn fiets in het gras. Hij probeerde op te staan maar viel een aantal keren om. Toen hij het voor elkaar kreeg om een stuk te fietsen hielden de agenten de jongen staande. Hij bleek pas 15 jaar te zijn en bij vrienden te zijn geweest, zo schrijft de politie op Facebook.

Bij de blaastest blies de jongen 940 ug/l. Volgens de politie zou een volwassen persoon ook nauwelijks op zijn benen kunnen staan bij deze uitslag. De agenten hebben de jongen naar huis gebracht en hem overgedragen aan zijn vader. Hij gaf aan dat de jongen een flinke straf te wachten stond.

Foto: Politie Almere Stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *