Persberichten

Alcomobilist rijdt met 130 km/h over de Buitenhoutsedreef

In de nacht van donderdag op vrijdag heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een beginnende bestuurder die met hoge snelheid reed. Dat meldt de politie van Politie Almere Buiten Hout op haar Facebook pagina.

Agenten zagen een voertuig met zeer hoge snelheid over de Buitenhoutsedreef rijden waarbij de snelheid opliep tot boven de 130 kilometer per uur daar waar een maximum snelheid geldt van 50 kilometer per uur. Het voertuig kwam hierbij tevens op de andere weghelft terecht omdat de man met een te hoge snelheid door de bocht wilde rijden.

De bestuurder kon snel staande worden gehouden. De man bleek onder invloed te zijn van alcohol en weigerde vervolgens ook een blaastest. Zijn rijbewijs is ingevorderd. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden voor zijn rijgedrag en het rijden onder invloed van alcohol.

2 gedachten over “Alcomobilist rijdt met 130 km/h over de Buitenhoutsedreef

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *