Persberichten

Reeks van auto-inbraken in Buiten

Op verschillende locaties in Almere Buiten is in de afgelopen twee weken ingebroken in auto’s. Het gaat om maar liefst 13 in totaal.

In de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 maart 2016 breken dieven in bij auto’s in de Herfststraat, de Maartstraat, de Aprilstraat, op het Detroitpad en in de Azaleastraat. Op vrijdag 18 maart breken dieven in bij auto’s in de Sidoniastraat en de Jamaicastraat. In de nacht van zondag 20 op maandag 21 maart gebeurde hetzelfde in de Rataplanstraat en de Obelixstraat. Ook breken dieven die nacht in bij een auto op de Bonairepier en een auto op de Sint Eustatiuspier. Gebleken is dat het de dieven vooral gaat om airbags en ingebouwde navigatiesystemen. De dieven hebben voor veel geld schade aangericht. In de meeste gevallen kwamen ze ‘binnen’ door een ruitje in te tikken.

De politie roept mensen op die iets van de auto-inbraken gezien hebben of anderszins informatie hebben die kan helpen bij het oplossen van deze zaken zich te melden. Dat kan via gratis de opsporingstiplijn van de politie 0800-6070 of via het online tipformulier.  Als u uw naam liever niet wilt zeggen, meld uw informatie dan anoniem via 0800-7000 of het online formulier van Meld Misdaad Anoniem.

Afbeeldingen: Politie Midden Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *