Nieuws

Gewonde bij steekpartij Schoutstraat

Maandagochtend heeft er een steekincident plaatsgevonden in een woning aan de Schoutstraat in Almere Centrum. De politie heeft één persoon aangehouden.

Het steekincident vond rond 08:00 uur plaats in een pand aan de Schoutstraat. Agenten troffen een zwaargewonde man aan. In de woning bevond zich ook een andere man die werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Volgens de politie kennen de dader en slachtoffer elkaar.

Een traumahelikopter is bij het politiebureau geland waarna een arts met een politieauto naar de Schoutstraat is gebracht. De arts is daar overgestapt in een ambulance die vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vertrok.

Aanhouding
De politie laat weten dat een man is aangehouden. Forensische Opsporing van de politie is ter plaatse geweest om nader onderzoek te verrichten. Wat het motief is geweest voor de steekpartij is nog niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *