Kort nieuws

Auto botst tegen lantaarnpaal oprit A6 Almere Haven

Woensdagmiddag is er een auto van de weg geraakt en op een lantaarnpaal gebotst toen deze via de oprit de A6 bij knooppunt Almere Haven wilde oprijden. Niemand raakte gewond.

Rond 15:30 uur raakte de auto van de weg in de bocht van de oprit naar de A6 toe. Het voertuig kwam nadat deze een lantaarnpaal omver had gereden in de berm tot stilstand. Ambulancepersoneel heeft de bestuurder nagekeken op verwondingen. De bestuurder kon ter plaatste worden behandeld en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Ten tijde van de afhandeling van het ongeval kon het verkeer dat de A6 wilde oprijden over de vluchtstrook passeren. Een berger heeft de auto geborgen en een bedrijf heeft de lantaarnpaal vakkundig verwijderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *