Jongeren mishandelen buurtpreventieteam

Dinsdagavond zijn in de Muziekwijk vrijwilligers van het buurtpreventieteam mishandeld door een groep jongeren. De politie is op zoek naar de daders zo laat het aan Omroep Flevoland weten.

Het buurtpreventieteam was rond 20.10 uur bezig aan een ronde door de buurt toen ze ter hoogte van station Muziekwijk door een groep jongeren werden uitgescholden. Nadat het buurtpreventieteam de jongeren hierop aansprak ontstond er een vechtpartij. De ingeschakelde politie kwam aan op het moment dat de jongeren al weggerend waren.

Voor de toegesnelde agenten was het onduidelijk wat er zich precies had afgespeeld. Nadat vanmorgen beelden op de videowebsite Dumpert verschenen werd duidelijk hoe heftig de vechtpartij was.

De beelden van de mishandeling:

5 gedachten over “Jongeren mishandelen buurtpreventieteam

 • 10 mei 2017 om 20:29
  Permalink

  En maar afvragen waarom wij een hekel krijgen aan dat soort mensen, en de ouders van die jongeren mogen ook wel eens een cursus opvoeding krijgen. als ze een 2 de paspoort hebben het nederlandse paspoort meteen vernietigen.

  Beantwoorden
 • 11 mei 2017 om 07:14
  Permalink

  Echt heel triest deze jongeren hebben totaal geen respect van mij mogen ze best een paar dagen in de bak nadenken over wat ze gedaan hebben, maar waarschijnlijk omdat ze zo jong zijn komen ze vast weg met een gesprekje als er al de moeite word gedaan om ze te zoeken.

  Beantwoorden
  • 11 mei 2017 om 14:07
   Permalink

   En dat interesseert ze waarschijnlijk niets.
   Ze krijgen alleen maar meer aanzien van al die aandacht.
   Je moet gewoon heel kort zijn en ze keihard aanpakken.
   Een flink pak rammel en in de goot laten liggen bloedden tot ze zelf weer kunnen opstaan.

 • 11 mei 2017 om 09:17
  Permalink

  Dit groepje kansenparels hangt voortdurend rond in het winkelcentrum Muziekwijk en bij het station. Moet voor de politie niet moeilijk zijn om ze op te pakken.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.