Kort nieuws

Opnieuw kop-staart aanrijding op de Buitenring

Op de Buitenring zijn woensdagmiddag drie auto’s betrokken geraakt bij een kop-staart aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. 

De aanrijding gebeurde rond 18:00 uur tussen de Polderdreef en de Bosranddreef. Ongeveer 150 meter voor de rotonde kwamen de auto’s met elkaar in botsing. Een vrouw en enkele kinderen zijn nagekeken in de ambulance maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wat de oorzaak is geweest van de kop-staart aanrijding is niet bekend.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om twee auto’s weg te slepen. Het verkeer ondervond weinig hinder van het ongeval. Vorige week dinsdag vond op dezelfde plek ook al een kop-staart aanrijding plaats. Daarbij raakte toen één persoon gewond.

3 gedachten over “Opnieuw kop-staart aanrijding op de Buitenring

  • Ik denk dat de politie daar weer vaker op snelheid moet controleren er wordt daar veel te hard gereden en dan moeten ze op het laatste moment invoegen en dan gaat het vaak mis, maak het dagelijks mee.

    Beantwoorden
  • Ben het met je eens Hans. De reden??? Haast, haast en nog eens haast. Maar eens een keer wat eerder van huis ho maar.

    Beantwoorden
  • Musschien moet er gewoon een extra baan bij voor rechtdoor richting snelweg. Ongehoord dat alles over 1 baan moet.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *