Persberichten

Politie zoekt getuigen aanrijding Stedenwijk

Op de busbaan vlakbij de Amsterdamweg heeft vrijdag 31 maart een ongeval plaatsgevonden tussen een opvallend politievoertuig en een scooterrijder. Het Tactisch Verkeersteam heeft deze aanrijding in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 15.30 uur was een opvallend politievoertuig onderweg naar een melding van een heterdaad inbraak en voerde blauw licht. Op de busbaan ter hoogte van de Amsterdamweg kwam dit voertuig in aanrijding met een scooterrijder. De scooterrijder, een 22-jarige man uit Almere, raakte gewond en werd vervoerd naar een ziekenhuis waar hij na behandeling werd ontslagen. Het Tactisch Verkeersteam heeft deze aanrijding in onderzoek en roept getuigen van de aanrijding op zich te melden.

Uw tip!

Bent u getuige geweest van dit ongeval en heeft u de politie nog niet gesproken? Geef uw informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *