Nieuws

Traumahelikoper ingezet bij ongeval Muziekwijk

Zondagavond zijn een scooter en een auto met elkaar in botsing gekomen op de Louis Armstrongweg. De bestuurder van de scooter is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 19:15 uur botsten de auto en de scooter op elkaar. De scooterrijder is door de klap gewond geraakt. De ambulancedienst en de traumahelikopter uit Volkel hebben het slachtoffer ter plaatse behandeld. Het slachtoffer is vervolgens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

De Verkeersongevallendienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Ten tijde van de afhandeling van het incident is de Louis Armstrongweg in beide richtingen geheel afgesloten geweest voor het verkeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *