Kort nieuws

Aanrijding tussen twee auto’s op de Poortdreef

Maandagmiddag zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen op de kruising van de Poortdreef met de Europalaan. Bij de aanrijding raakte ten minste één inzittende gewond.

Rond 14:50 uur ging het mis toen een auto de Poortdreef op wilde rijden en geen voorrang verleende aan een auto die over de Poortdreef reed. De automobilist die over de Poortdreef reed heeft nog geprobeerd te remmen, maar kon een botsing niet meer voorkomen. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden na te kijken op verwondingen. Ten minste één inzittende is overgebracht naar het ziekenhuis.

Het doorgaande verkeer op de Poortdreef richting de Godendreef ondervond enige tijd hinder als gevolg van het ongeval. Ook konden weggebruikers vanaf de Europalaan niet de Poortdreef oprijden. De oorzaak van het ongeval ligt vermoedelijk in een voorrangsfout.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *