Nieuws

Aanrijding tussen stadsbus en auto in de Bloemenbuurt

Maandagavond heeft in de Bloemenbuurt een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een stadsbus. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht.

De aanrijding gebeurde rond 18:45 uur op de busbaanovergang met de Zonnebloemweg. Een stadsbus en een personenauto kwamen door een onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén persoon is naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of het slachtoffer uit de auto of de stadsbus kwam.

Vanwege de aanrijding heeft het busverkeer tussen station Almere Buiten en Tussen de Vaarten Noord lange tijd stilgelegen. Een aantal bussen die vast kwamen te staan zijn met hulp van de technische dienst van Connexxion van de busbaan geloodst. Verkeersongevallenanalisten van de politie doen onderzoek naar de aanrijding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *