Persberichten

Kabeldief op heterdaad betrapt

51-SB-VGEen 47-jarige man uit Almere is donderdag 18 december op heterdaad betrapt toen hij koper wilde stelen op een bouwterrein aan de Markt.

Een bouwvakker constateerde omstreeks 5.50 uur dat voor de vierde keer in een week kabels waren weggenomen. Bij nadere inspectie zag hij een persoon met tassen die weg wilde rijden op een bromfiets. De bouwvakker klom over het bouwhek en sprong bovenop de verdachte. Hij droeg de man over aan de gewaarschuwde politie. De verdachte had bij de aanhouding zodanig letsel aan zijn gezicht opgelopen, dat hij voor behandeling naar het ziekenhuis moest. Daarop besloot de politie ook de bouwvakker te horen wegens verdenking van het gebruik van geweld. Het onderzoek wordt voortgezet.

Een gedachte over “Kabeldief op heterdaad betrapt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *