Persberichten

Man slaags met buspersoneel om vals geld

Scooterrijdster-lichtgewond-na-aanrijding-met-bus-JvdL_0502Een 19-jarige Almeerder is woensdagmiddag aangehouden na een handgemeen met buspersoneel. Aanleiding was het vermoeden dat hij had betaald met vals geld.

Omstreeks 13.30 uur kreeg de politie een melding van een conflict in de bus op de busbaan in Waterwijk. Toen agenten arriveerden, was de verdachte er net te voet vandoor gegaan. Na een korte achtervolging, kon de politie hem aanhouden. Daarbij verzette hij zich zodanig, dat geweld moest worden gebruikt om hem onder controle te krijgen. De verdachte is overgebracht naar het bureau en in verzekering gesteld. Nader onderzoek moet uitwijzen wat precies is voorgevallen.

Een gedachte over “Man slaags met buspersoneel om vals geld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *