Persberichten

Vier personen aangehouden met drugs en wapens

PolitielogoDrie mannen en een vrouw zijn in de nacht van woensdag 17 op donderdag 18 december aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij handel in drugs. Het gaat om drie Almeerders van 22, 23 en 26 jaar en een 23-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Omstreeks 4.25 uur besloten agenten de vier inzittenden van een auto te controleren op de Rotterdamweg. Bij de controle viel het oog van de agenten op een open tas met daarin enkele zakjes met hennep. Daarop werden de inzittenden aangehouden.

Wapens

Bij een eerste zoeking in de auto stuitten de agenten op een vuurwapen of iets wat daarop leek. Ook troffen zij goederen aan die in verband kunnen worden gebracht met handel in drugs. Bij fouillering van de verdachten kwamen nog een boksbeugel, geld en verpakkingen met drugs tevoorschijn. Nader onderzoek wordt ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *