Persberichten

Eigenaar ziet eigen auto wegrijden

KLPDEen bewoner van de Seizoenenbuurt zag, vrijdagochtend vroeg, tot haar verbazing haar eigen personenauto wegrijden.

Ze werd uit haar slaap gewekt door het geluid van de startende motor want dat geluid kwam haar wel bekend voor. Vervolgens sloeg ze alarm en belde ze de politie. Toegesnelde eenheden wisten het gestolen voertuig te traceren op de Hollandse brug waarna de auto in de richting van Amsterdam reed.

Ter hoogte van Durgerdam is het voertuig tot stilstand gedwongen met assistentie van agenten van de Landelijke Eenheid. Ter plekke is een verdachte aangehouden. Deze man, zonder vaste woon- of verblijfplaats is overgebracht naar het bureau in Almere alwaar hij is ingesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *