Persberichten

Spookrijder op de A6 tussen Almere en Lelystad

Zondag heeft de politie nabij de afslag Lelystad een spookrijder tot stoppen gedwongen. De 29-jarige bestuurder had geen rijbewijs en is aangehouden. 

De politie kreeg een melding dat er een spookrijder zou rijden op de A6 tussen Almere Buiten en Lelystad. Niets vermoedende automobilisten hebben de spookrijder met lichtsignalen gewaarschuwd. Uiteindelijk vlak voor de afslag Lelystad is de man aangetroffen en tot stoppen gedwongen.

De 29-jarige bestuurder uit Lelystad bleek niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. Onderzoek naar gebruik van alcohol bleek negatief. Hierop is de man aangehouden en gehoord. Uit onderzoek bleek dat de man vermoedelijk over een afstand van 30 kilometer vanaf Almere tegen het verkeer had gereden. De politie spreekt van een wonder dat er geen ongeluk heeft plaatsgevonden.

Een gedachte over “Spookrijder op de A6 tussen Almere en Lelystad

  • Waarom staat er in het bericht ” spookrijder ” man was niet in het bezit van een rijbewijs.
    wel bleek de man geen rijbewijs te hebben ! ?
    Dus hij had 2 maal – geen – rijbewijs .

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *