Persberichten

Inbreker(16) aangehouden dankzij alerte man

politiepersIn de nacht van dinsdag op woensdag is een 16-jarige jongen aangehouden voor het plegen van een woninginbraak.
Rond 01.45 uur kwam er een melding binnen van een bewoner van het Chopinpad. Deze zag twee mannen een ladder opklimmen bij een woning. Meteen gingen meerder politie-eenheden ter plaatste. Hierbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Eén van de verdachten werd gespot en vluchtte weg de tuinen in. Na een zoekactie bleek hij zich te verschuilen in een schuur. De andere verdachte werd niet meer aangetroffen. In de nabijgelegen tuinen werden inbrekerswerktuigen aangetroffen en in beslag genomen. Recherche Almere heeft de zaak in onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *