Kort nieuws

Meerdere autobanden lek gestoken in Tussen de Vaarten

Foto: Facebook/Jeffrey Van de Wijk

Afgelopen nacht zijn er in de wijk Tussen de Vaarten meerdere banden lek gestoken. Via Facebook vragen de eigenaren van de voertuigen of mensen iets gezien hebben. Ook de wijkagent vraagt mensen die iets gezien hebben zich te melden bij de politie.

Voor zover bekend zijn van zeker drie voertuigen de banden lek gestoken. De eigenaren kwamen hier vanmorgen achter. De getroffen voertuigen staan allemaal in de Govert Flinckstraat.

Mocht u iets gezien hebben of vermoeden wie er achter deze daad zit, kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u zelf slachtoffer zijn geworden, dan kunt u contact opnemen met de wijkagent via datzelfde nummer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *