Kort nieuws

Brandje in winkel Zoetelaarpassage

Zaterdagavond heeft er korte tijd brand gewoed in een winkelpand aan de Zoetelaarpassage in Almere Stad. Bij de brand raakte niemand gewond. 

Rond 20:30 uur werd de brandweer verzocht ter plaatse te gaan voor een brand in een Galaboetiekzaak aan de Zoetelaarpassage. De brandweer was snel ter plaatse en constateerde dat het om een kleine brand ging in een stopcontact. Het brandje zorgde voor enige rookontwikkeling in de winkel.

De rook is door middel van een overdrukventilator verdreven om de schade in de winkel te beperken. Nadat het pand op schadelijke gassen was gecontroleerd werd het vrijgegeven voor Stichting Salvage. Zij zullen de (rook)schade aan onder andere de kleding in kaart brengen. De Zoetelaarpassage was ten tijde van de inzet van de hulpdiensten enige tijd afgesloten voor passanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *