Nieuws

Aanrijding tussen auto en stadsbus Filmwijk

Woensdagochtend zijn er een auto en een stadsbus op de busbaanoversteek van het Jean Gabinplantsoen met elkaar in botsing gekomen. De bestuurder van de auto is hierbij gewond geraakt.

Rond 09:20 uur reed de stadsbus over de busbaan door Filmwijk toen een overstekende auto met de bus in botsing kwam. De auto kwam na de klap naast de busbaan in het hekwerk terecht. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd de brandweer ook gealarmeerd.

Ter plaatse bleek er geen sprake te zijn van een beknelling en keerde de brandweer retour kazerne. De bestuurder van de auto is door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De inzittenden van de bus kwamen allemaal met de schrik vrij. De busbaan is ongeveer een uur gestremd geweest voor al het verkeer.

Een gedachte over “Aanrijding tussen auto en stadsbus Filmwijk

  • Ja dat stoplicht is al een tijdje stuk. Maar maken daar hebben ze geen tijd voor. Ze hebben het te druk met de stoplichtenrapportage van de heer Herrema.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *