Nieuws

Twee mannen doen poging tot woningoverval Kimwierde

Dinsdagmiddag hebben twee mannen in Almere Haven een poging gedaan om een woning aan de Kimwierde te overvallen. De politie is nog op zoek naar de verdachten. 

Bij de overval, die rond 15:30 uur plaatsvond, werd gebruik gemaakt van een wapen. Omdat de bewoonster van het huis zich verzette konden de overvallers niet binnenkomen waarna zij er vandoor gingen. De vrouw kwam met de schrik vrij.

De politie heeft met verschillende eenheden in de omgeving gezocht. Een gealarmeerde politiehelikopter heeft ook enige tijd mee gezocht. Een forensisch opsporingsteam van de politie is ter plaatse gekomen om eventuele sporen veilig te stellen. Ook hebben agenten een buurtonderzoek gehouden. Daarnaast werd via Burgernet deelnemers gevraagd uit te kijken naar de twee mannen.

Signalementen 
De eerste verdachte is rond de 23 jaar oud, blank, droeg een zwarte jas en een bril. Van de tweede verdachte is alleen bekend dat hij een grijs joggingpak droeg. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *