Kort nieuws

Brand in woning De Grienden

Dinsdagavond is er brand ontstaan in een woning aan Klavergriend. Bij de brand raakte niemand gewond. 

Rond 22:15 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een woningbrand aan de Klavergriend in Almere Haven. Al snel bleken er meer brandweervoertuigen nodig te zijn en schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’. Uit voorzorg kwam er ook een ambulance ter plaatse om de bewoners die tijdelijk bij de buren waren ondergebracht op verwondingen te controleren. Uiteindelijk bleek er niemand gewond te zijn.

De brandweer had de brand snel onder controle en heeft met een hoogwerker nog het dak geïnspecteerd om er zeker van te zijn dat de brand gedoofd was. Hierna is de woning geventileerd en gecontroleerd op schadelijke gassen. Het is niet bekend wat er in de woning gebrand heeft. De straat was ten tijde van de bestrijding van de brand afgezet met lint.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *